Randau penghuni Kolej Seri Tanjung & Seri Kuala sesi Mac - Ogos 2024 / Ikhwan Naguib Jusoh - Jusoh, Ikhwan Naguib (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2024)
Pada tarikh 23 April 2024, Jawatankuasa Perwakilan Kolej Seri Kuala dan Seri Tanjung (JPK SKL & STG) Sesi 2024/2025 telah menganjurkan satu perjumpaan yang amat bermakna antara penghuni kolej Seri Kuala dan Seri Tanjung. Acara ini diadakan dengan tujuan untuk mengeratkan lagi hubungan antara kedua-dua penghuni kolej serta memperkenalkan aktiviti dan inisiatif yang sedang dijalankan oleh JPK SKL & STG Sesi 2024/2025. Perjumpaan ini juga disertai oleh penghuni kedua-dua kolej,staf residen kolej dan staf lain yang memainkan peranan penting.