Hari Kebudayaan UiTM Mukah 2024 anjuran JPK Seri Kuala dan Kelab DBES / Ikhwan Naguib Jusoh - Jusoh, Ikhwan Naguib (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2024)
Pada 16 Jun 2024, Hari Kebudayaan UiTM Mukah 2024 telah dianjurkan oleh Jawatankuasa Perwakilan Kolej Seri Kuala dan Kelab Dbes. Sambutan daripada para pelajar sangat menggalakkan dengan hamper 100 orang menyertai program ini. Pelbagai aktiviti menarik telah diadakan, termasuk acara menyumpit, tarian buluh, larian galah panjang, lukisan inai tangan, solekan, dan banyak lagi.