Pelajar Persatuan D'Herbalists sahut cabaran keusahawanan dan inovasi / Nurul Syahirah Mansur and Ts. Mohd Hafizz Wondi - Mansur, Nurul Syahirah; Wondi, Mohd Hafizz (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2024)
Persatuan English Language Society of UiTM Mukah (ELSUM) telah mengadakan gerai jualan dan Invention and Innovation of Ideas sempena Language Carnival pada 19 Mei yang lepas. Persatuan D’Herbalists tidak melepaskan peluang ini dengan menggalakkan penglibatan ahlinya dalam program ini. Exco Keusahawanan D’Herbalists dengan kerjasama ahli persatuan telah membuka satu gerai jualan makanan yang menjual popia cendawan enoki dan popia jejari ketam.