Team building FPA meraikan pelajar semester 1 sesi Mac - Ogos 2024 / Nurul Syahirah Mansur and Muhamad Nasarudin Sulaiman - Mansur, Nurul Syahirah; Sulaiman, Muhamad Nasarudin (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2024)
Persatuan D’Herbalists dengan Kerjasama Persatuan D’Planters dan Aquariors telah menganjurkan program Team Building Fakulti Perladangan dan Agroteknologi pada 20-21 April yang lalu. Seramai 33 orang pelajar Semester 1 dari Diploma Pengurusan Industri Perladangan (AT120) telah menyertai program di Pusat Akua dan Agrotek.