KPPA 2024: usaha fakulti untuk bantu tingkatkan motivasi dan pencapaian akademik pelajar / Nurain Johar ... [et al.] - Johar, Nurain; Wondi, Mohd Hafizz; Mohamed Idris, Hazfina; Abu Talip, Muhamad Syukrie (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2024)
Pusat Pengajian Sains, Perladangan dan Agroteknologi (PPSPA) UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah telah mengambil langkah proaktif dalam penganjuran Kem Pengukuhan dan Pemantapan Akademik 2024 yang diadakan pada 8 hingga 9 Jun 2024. Program ini dipimpin oleh Ts. Mohd Hafizz Wondi sebagai ketua program dan dibantu oleh jawatankuasa yang terdiri daripada kalangan pensyarah PPSPA dalam memastikan kelancaran dua hari program ini.