Bengkel persediaan ujian 'Business Mathematics' / Hazfina Mohamed Idris and Muhammad Zulkhairi Zakariah - Mohamed Idris, Hazfina; Zakariah, Muhammad Zulkhairi (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2024)
Pada 25 Jun 2024, Kolej Pengajian Pengkomputeran, Informatik dan Matematik (KPPIM), UiTM Kampus Mukah telah menganjurkan satu program ilmiah yang dikelolakan oleh para pensyarah kursus Business Mathematics (MAT112). Bengkel ilmiah ini adalah sebahagian daripada program berkala yang sering dianjurkan oleh KPPIM. Bengkel “Persediaan Ujian Business Mathematics” ini bertujuan khusus untuk mempersiapkan mental dan fizikal pelajar bagi menghadapi penilaian berterusan terakhir bagi kod kursus MAT112. Seramai 27 peserta terpilih yang merupakan sebahagian daripada pelajar yang mendaftar kursus MAT112 pada semester Mac 2024 telah menyertai bengkel ini.