Bengkel digital marketing: penggunaan canva dan tiktok / Noraini Sa'ait ... [et al.] - Sa'ait, Noraini; Lajim, Siti Farah; Kanyan, Agnes; Yacob, Yusman; Pengiran Mahtar, Pengiran Saifudzin (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2024)
Pada 7 Ogos 2024, Bengkel Digital Marketing: Penggunaan Canva dan TikTok dalam perniagaan telah diadakan di Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Sarawak, Kampus Mukah. Program ini menyasarkan penyertaan komuniti Mukah, terutamanya usahawan produk berasaskan sagu. Seramai enam orang pelajar dan empat orang staf telah turut serta dalam menjayakan program ini. Bengkel ini diadakan sebagai sebahagian daripada program Impact Digital Community Tourism (IDCT), di mana pelajar yang terlibat berkongsi pengetahuan dan pengalaman mereka dalam penggunaan Canva dan TikTok kepada para peserta. Ini selaras dengan pencapaian salah satu objektif program iaitu pemindahan dan perkongsian pengetahuan kepada komuniti.