Webinar boost your employability score: an advice from HR professionals / Agnes Kanyan ... [et al.] - Kanyan, Agnes; Sa'ait, Noraini; Lajim, Siti Farah; Shamsuddin, Noor Emma (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2024)
Webinar bertajuk Boost Your Employability Score: An Advice from HR Professionals telah Berjaya diadakan pada 14 Jun 2024, iaitu pada hari Jumaat, bermula dari pukul 2 petang hingga 5 petang. Webinar ini telah disertai oleh seramai 247 orang pelajar yang mengambil kursus Business Communication (MGT269) dan Human Resource Management (MGT340). Objektif utama penganjuran webinar ini adalah untuk meningkatkan kebolehpasaran pelajar dengan memberikan nasihat serta panduan langsung daripada profesional sumber manusia yang berpengalaman.