Youth Entrepreneurship and Innovation Program (Y.E.I.P) 2024 / Noraini Sa'ait, Siti Farah Lajim and Agnes Kanyan - Sa'ait, Noraini; Lajim, Siti Farah; Kanyan, Agnes (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2024)
Unit Akademi Pembangunan PKS dan Keusahawanan Malaysia (MASMED) Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Sarawak Kampus Mukah telah menganjurkan Youth Entrepreneurship and Innovation Program (Y.E.I.P.) 2024. Program yang berlangsung selama tiga (3) hari bermula daripada 7 sehingga 9 Jun 2024 ini telah dianjurkan dengan kerjasama beberapa rakan strategik yang terdiri daripada persatuan pelajar UiTM Kampus Mukah iaitu D'Bes, D'Bankers, D'Planters, D'Herbalist, Jawatankuasa Perwakilan Kolej dan Adikarya. Perasmian Penutupan program telah disempurnakan oleh Penolong Rektor UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah, Professor Madya Dr. Abdul Razak Bin Abdul Kadir.