Kejohanan bola tampar (Wanita) ligasukan komuniti peringkat bahagian Mukah 2024 / Tracy Adeline Ajol and Widyawati Jais - Ajol, Tracy Adeline; Jais, Widyawati (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2024)
MUKAH: UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah telah menghantar satu pasukan Bola Tampar (Wanita) yang terdiri daripada 9 orang pelajar UiTM Kampus Mukah untuk menyertai Pertandingan Bola Tampar (Wanita) Liga Sukan Komuniti Peringkat Bahagian Mukah 2024 anjuran Jabatan Belia dan Sukan Negeri Sarawak. Kejohanan ini telah berlangsung pada 29 hingga 30 Jun 2024 bertempat di Kompleks Sukan Komuniti (KSK) Mukah dengan penyertaan seramai 7 pasukan dari seluruh bahagian Mukah.