Program kembara D'Bankers: tautan mahabbah rumah PERYATIM Sibu / Azlan Yusof Punding and Persatuan D'Bankers UiTM Mukah - Punding, Azlan Yusof; Persatuan D’Bankers, UiTM Mukah (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2024)
Seramai 32 pelajar dan 3 pensyarah UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah telah menyertai Program Kembara D’Bankers: Tautan Mahabbah di Rumah PERYATIM Sibu, bertempat di Komplek Kebajikan Juma'ani Tuanku Haji Bujang Sibu. Program ini merupakan anjuran bersama antara Persatuan D’Bankers UiTM Mukah, English Language Society UiTM Mukah dan Jawatankuasa Pengurusan PERYATIM Sibu yang telah berlangsung pada 8 Jun 2024, melibatkan seramai 61 orang staf dan penghuni rumah PERYATIM tersebut.