Bengkel malam persediaan ujian penilaian statistik / Muhammad Zulkhairi Zakariah dan Puteri Faida Alya Zainuddin - Zakariah, Muhammad Zulkhairi; Zainuddin, Puteri Faida Alya (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2024)
Pada 18 Jun 2024, seramai 50 orang pelajar daripada pelbagai program di bawah UiTM Kampus Mukah telah terpilih untuk menyertai bengkel khas anjuran Kolej Pengajian Pengkomputeran, Informatik dan Matematik (KPPIM), UiTM Cawangan Sarawak, Kampus Mukah. Bengkel Persediaan Ujian Statistik (1/2024) ini berlangsung selama 3 jam, bermula jam 7:30 malam, dan disampaikan oleh Prof. Madya Dr Tang Howe Eng serta Puan Puteri Faida Alya Zainuddin.