Lawatan pembangunan kerjaya ke CENTEXS Mukah / Dayang Hummida Abang Abdul Rahman dan Siti Faridah Kamaruddin - Abang Abdul Rahman, Dayang Hummida; Kamaruddin, Siti Faridah (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2024)
Satu lawatan pembangunan kerjaya telah dijalankan pada 15 Jun 2024 oleh pelajar-pelajar Diploma Pengurusan Perniagaan (BA111) dan Diploma Perbankan (BA119) dari Fakulti Pengurusan dan Perniagaan. Seramai 131 orang pelajar dari Semester 4 dan 5, bersama dengan 3 orang pensyarah pengiring, telah menghadiri taklimat kerjaya tersebut di Multipurpose Hall CENTEXS Mukah.