Pesta Rock & Roll UiTM Night Bazaar Siri 3 / Siti Farah Lajim ... [et al.] - Lajim, Siti Farah; Yacob, Yusman; Kanyan, Agnes; Shamsuddin, Noor Emma; Sa'ait, Noraini (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2024)
Pada 7 Jun 2024 sehingga 9 Jun 2024, Unit MASMED UiTM Cawangan Sarawak, Kampus Mukah sekali lagi mencatat kejayaan dengan mengadakan program Pesta Rock & Roll UiTM Night Bazaar Siri 3 yang telah diadakan di Takan Berambih, UiTM Kampus Mukah. Acara yang bermula dari pukul 2 petang sehingga 11 malam telah mendapat sambutan yang sangat menggalakkan dari pengunjung, baik dari kalangan mahasiswa mahupun masyarakat umum. Seperti siri sebelumnya, pesta ini bukan sahaja bertujuan untuk menggalakkan semangat keusahawanan dalam kalangan pelajar UiTM, tetapi juga memberikan peluang kepada usahawan tempatan untuk mempromosikan produk- produk mereka. Pesta ini juga dijadikan sebagai platform untuk mengeratkan hubungan antara UiTM dengan komuniti setempat.