Pesta Retro UiTM Night Bazaar Siri 2 / Siti Farah Lajim ... [et al.] - Lajim, Siti Farah; Yacob, Yusman; Kanyan, Agnes; Shamsuddin, Noor Emma; Sa’ait, Noraini (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2024)
Unit MASMED, UiTM Cawangan Sarawak, Kampus Mukah, sekali lagi Berjaya menganjurkan Pesta Retro UiTM Night Bazaar Siri 2 pada 21 hingga 22 Mei 2024. Bertempat di Takan Berambih, UiTM Kampus Mukah, acara ini berlangsung dari pukul 2:00 petang sehingga 11:00 malam. Seperti siri yang lepas, pesta ini bertujuan untuk menggalakkan keusahawanan dalam kalangan pelajar UiTM dan menyediakan platform kepada usahawan tempatan untuk mempromosikan produk mereka. Selain itu, pesta ini juga berperanan dalam mengeratkan hubungan antara UiTM dan komuniti setempat.