Impact Digital Community Tourism (ICDT) mini showcase / Noraini Sa'ait ... [et al.] - Sa’ait, Noraini; Lajim, Siti Farah; Kanyan, Agnes; Yacob, Yusman; Pengiran Mahtar, Pengiran Saifudzin (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2024)
Bersempena dengan program Impact Digital Community Tourism (IDCT), Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Sarawak Kampus Mukah telah mengadakan Mini Showcase yang bertemakan Mukah, Home of Sago. Program yang berlangsung selama dua (2) hari bermula dari 3 sehingga 4 Ogos 2024 ini telah dilaksanakan oleh lima (5) orang pelajar Fakulti Pengurusan dan Perniagaan (FPP), UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah. Kumpulan pelajar yang dinamakan sebagai The Explorer ini telah dibimbing oleh seorang mentor iaitu Puan Noraini Binti Sa’ait, pensyarah UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah. Pelajar yang terlibat adalah Awang Razin bin Awg Baderulhisam, Wan Farah Nurina binti Wan Ahmadi, Sharifah Nur Afiqah binti Wan Morshidi, Sally Deborah anak Danes dan Fadzreen binti Mustapha.