UiTM Cawangan Perak merangka Strategic Action Plan (SAP): Globally Respected University 2024 berpaksikan Model Kampus Lestari Pintar @ UiTMCP towards a sustainable smart campus 2025 / Mohd Fadzil Abdul Rashid - Abdul Rashid, Mohd Fadzil (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2023)
10.11.2023 Prof. Madya Gs Dr Mohd Fadzil Abdul Rashid, Prof. Madya Dr Nur Hisham Ibrahim, Prof. Madya Ts Dr Norhayati Baharun, Prof. Madya Sr Dr Mohd Azian Zaidi, Prof. Madya Dr Muhamad Abdul Aziz Ab Gani, Jona Hidayati Qamaruzzaman, Mohamad Hairi Ramli, Prof. Madya Sr Dr Thuraiya Mohd, Azrul Bahaluddin, Ts Hjh Nor Azizah Omar