UiTM Perak pakar rujuk Bengkel Kerja Pemantapan Kertas 2 Seni Visual STPM / Muhammad Abdullah ... [et al.] - Abdullah, Muhammad; Khairudin, Khayril Anwar; Yahaya, Mohamad Hafiz; Maizan, Siti Hajar (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2024)
SERI ISKANDAR, 15 Mei 2024 – Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Perak, Kampus Seri Iskandar telah menjadi hos bagi Bengkel Kerja Pemantapan Kertas 2 Seni Visual (970/2) Sijil Tinggi Pelajaran Malaysia (STPM) Peringkat Negeri Perak Tahun 2024. Program ini dianjurkan oleh Jabatan Pendidikan Negeri Perak, Kementerian Pendidikan Malaysia dengan kerjasama UiTM Perak. Bengkel tersebut telah berlangsung di Dewan Ibnu Al-Khatib (DIAK), UiTM Cawangan Perak pada 15 Mei 2024, dari jam 8.00 pagi hingga 2.00 petang. Program ini melibatkan seramai 97 orang pelajar STPM bersama 4 orang guru pengiring.