“Solidariti Palestine & Mahasiswa” Kolej Pengajian Seni Kreatif (KPSK) UiTM Cawangan Perak/ Muh Sarip Abdul Rahman ... [et al.] - Abdul Rahman, Muh Sarip; Abdul Jamil, Siti Ermi Syahira; Khairudin, Khayril Anwar; Abdullah, Zainon; Abdullah, Muhammad; Mat Din, Miswarini; Din, Nur Fatin Shahirah (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2024)
Bersempena dengan program RESONANCE: PAMERAN SENI VISUAL SOLIDARITI PALESTINE, sebuah karya dalam bentuk mural; A Choice: The Wrong Side of History telah dihasilkan oleh mahasiswa Kolej Pengajian Seni Kreatif (KPSK) Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Perak. Mural tersebut dijayakan hasil kerjasama pelajar dan pensyarah secara sukarela. Komitmen yang bersungguh ini telah berjaya menzahirkan sebuah mural bersaiz 5 kaki lebar kali 15 kaki panjang mengunakan bahan dakwat atas kain Calico.