Bengkel Fizik Moden PHY310: mempertingkatkan prestasi akademik pelajar / Nurul Aimi Zakaria - Zakaria, Nurul Aimi (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2024)
22 Jun 2024 – Bengkel Fizik Moden bagi kod kursus PHY310 telah diadakan bertujuan membantu pelajar semester 4, Diploma Sains, Universiti Teknologi MARA (UiTM) Kampus Tapah, Cawangan Perak bagi meningkatkan prestasi akademik pelajar dalam subjek tersebut. Program ini yang disertai oleh 374 pelajar dan modul lengkap telah diedarkan pada pelajar terlebih dahulu sebelum program ini dijalankan.