Kursus integriti dan profesionalisme: suntikan motivasi untuk pelajar Kor SUKSIS UiTM Cawangan Perak / Muhamad Ikhwan Mohd Zain - Mohd Zain, Muhamad Ikhwan (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2024)
Tapah, Perak – Lebih 50 pelajar Kor Sukarelawan Polis Siswa Siswi (SUKSIS) UiTM Cawangan Perak telah berjaya menyertai Kursus Integriti & Profesionalisme dalam Penguatkuasaan Undang-Undang, yang diadakan pada 5 Ogos 2024 yang lalu. Kursus yang dianjurkan oleh Unit Kokurikulum UiTM Cawangan Perak ini adalah bertujuan untuk melahirkan mahasiswa yang celik perundangan sekaligus memberi pendedahan awal kepada konsep integriti dan profesionalisme yang perlu diaplikasikan dalam kehidupan semua pelajar.