Bengkel peningkatan kompetensi dan kemahiran pengendalian siasatan Polis Bantuan UiTM Perak / Farihana Abdul Razak - Abdul Razak, Farihana (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2024)
5 Ogos 2024 – Bengkel peningkatan kompetensi dan kemahiran pengendalian siasatan polis bantuan Universiti Teknologi MARA (UiTM) cawangan perak telah diadakan di FP MK 06, UiTM Cawangan Perak Kampus Tapah. Seramai 20 orang peserta yang terdiri daripada staf polis bantuan Kampus Seri Iskandar dan Kampus Tapah hadir dalam bengkel yang dianjurkan oleh Jabatan Undang-Undang dan Polis Bantuan UiTM Cawangan Perak.