Dream Castle Company / Ramzanee Rameli ... [et al.] - Rameli, Ramzanee; Bukhari, Rozianti; Fadzil, Norfazlieza; Zakaria, Siti Suhaila; Abdul Aziz, Noor Safinaz (MEDEC, 1995)
Dream Castle Company merupakan sebuah perniagaan perkhidmatan perhiasan dalaman yang dikendalikan oleh seorang pengurus besar, pegawai pemasaran, pegawai operasi,pegawai pentadbiran dan pegawai keewangan. Operasi utaina perniagaan ini adalah memberikan perkhidmatan perhiasan langsir, wall paper, comforter, bedspread dan karpet . Oleh itu kami yakin syarikat kami akan berkembang maju bagi memenuhi kehendak pelanggan dikawasan yang akan kami mulakan perniagaan kami.