D'BES unity quest (family day) / Pressca Neging dan Nur Qistina Farzanah - Neging, Pressca; Farzanah, Nur Qistina (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2024)
Pada 4 Mei 2024, Persatuan D’BES UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah telah menganjurkan program "Unity Quest (Family Day)" di padang futsal UiTM Mukah. Program ini melibatkan 113 pelajar Diploma Pengajian Perniagaan (BA111) dari semester pertama sehingga semester akhir dan berlangsung dari jam 8:00 pagi sehingga 5:00 petang. Penasihat Persatuan D’BES, Puan Pressca Neging, turut hadir memeriahkan acara ini. Program ini merangkumi pelbagai aktiviti sukan dan berkumpulan seperti Pass on Flour, Don’t Drop the Ball, Biscuits Game, dan tarik tali.