MAD merangsang kecemerlangan akademik / Dr Nabilah Huda Zaim - Zaim, Nabilah Huda (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
10 Januari 2025 – Seramai 243 orang mahasiswa Diploma Pengurusan Halal (IC120) semester 2 hingga semester 5 yang memperolehi GPA 3.5 ke atas pada semester lalu telah diraikan dalam satu Majlis Anugerah Dekan baru-baru ini. Majlis Anugerah Dekan yang diadakan bermula jam 2.30 petang dan diakhiri pada jam 5.30 petang bertempat di Dewan Beting telah disambut meriah oleh para pelajar Diploma Pengurusan Halal IC120 serta pensyarah ACIS dari ketiga-tiga kampus Kuala Pilah, Seremban dan Rembau. Majlis ini turut dihadiri oleh pensyarah servicing yang juga menyumbang kepada kecemerlangan pelajar. Majlis ini mempunyai objektif dan tujuan khusus untuk menerapkan nilai tanggungjawab pelajar terhadap kecemerlangan kualiti akademik, memberi rangsangan kepada semua pelajar untuk lebih fokus dalam pelajaran di samping meraikan kecemerlangan pelajar yang mendapat Anugerah Dekan.