International post graduate symposium yang bertema “Global Perspectives in Design: A Fushion of Art and Technology" / Farrah Rina Mohd Roshdi and Suraya Masrom - Mohd Roshdi, Farrah Rina; Masrom, Suraya (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2024)
12 June 2024 Seri Iskandar : Pusat Pascasiswazah UiTM Cawangan Perak dengan kerjasama University Of Dhaka, Dhaka, Bangladesh telah menganjurkan satu Simposium “International Post Graduate Symposium” yang bertema “Global Perspectives in Design : A Fushion of Art and Technology”. Simposium ini telah diadakan secara bersemuka di Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Cawangan Perak dan dihadiri oleh 60 pelajar pascasiswazah.