UiTM Perak perkukuh jaringan akademik dan industri ke Jakarta, Bandung dan Surabaya, Indonesia / Irwan Mohammad Ali - Mohammad Ali, Irwan (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2024)
Seri Iskandar, 6 Julai 2024 – Dalam usaha memperkukuh hubungan akademik dan industri, Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Perak baru-baru ini telah melaksanakan lawatan strategik ke Jakarta, Bandung, dan Surabaya, Indonesia. Lawatan yang berlangsung dari 28 Mei hingga 4 Jun 2024 ini bertujuan memperluas kerjasama antara institusi pendidikan serta pemain industri di kedua-dua negara.