Program “Replas Tuesday” promosi gaya hidup lestari di UiTM Seri Iskandar / Mayamin Yuhaniz and Farrah Rina Mohd Roshdi - Yuhaniz, Mayamin; Mohd Roshdi, Farrah Rina (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2024)
Seri Iskandar, 9 Julai 2024 – Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Perak, Kampus Seri Iskandar, telah melancarkan satu inisiatif baharu bertujuan mempromosikan gaya hidup lestari dalam kalangan mahasiswa melalui program “Replas Tuesday”. Program ini diadakan pada 11 dan 17 Jun 2024 di pasar malam kampus sebagai satu pusat pengumpulan pelajar dengan tujuan menggalakkan pelajar sebagai pengunjung untuk mengumpul dan mengitar semula botol plastik.