Perkasa warga akademik UiTM CNS: Bengkel Penulisan Kertas Cadangan FRGS 2025 Gugusan Sains Sosial / Norliza Dzakaria ... [et al.] - Dzakaria, Norliza; Sirat, Siti Syaida; Kasawi @ Krisnan, Alice Shanti; Mohd Fathir, Mohd Firdauz (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Dalam usaha memperkukuh budaya penyelidikan dan meningkatkan keberkesanan permohonan geran penyelidikan, Bahagian Penyelidikan di bawah Timbalan Rektor Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni (PJIM&A), UiTM Cawangan Negeri Sembilan telah menganjurkan Bengkel Pemantapan Penulisan Kertas Cadangan Penyelidikan FRGS 2025 khusus bagi Gugusan Sains Sosial. Bengkel yang diadakan pada 29 November 2025 bertempat di Bilik Mesyuarat Klana Petra, Kampus Seremban ini membawa pendekatan yang lebih mendalam dan praktikal, dengan penampilan istimewa Prof. Ts. Dr. Shafinar Ismail daripada Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Kampus Bandaraya Melaka sebagai penceramah jemputan.