Laporan program kursus dalam talian bertajuk asas mesyuarat berkualiti / Ahmad Azman Mohamad Ramli - Mohamad Ramli, Ahmad Azman (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Pada tarikh 3 Oktober 2024, hari Khamis, bermula pada pukul 9 pagi sehingga pukul 10.30 pagi, telah diadakan satu program perkongsian ilmu dalam talian yang bertajuk “Asas Mesyuarat Berkualiti”. Program ini dianjurkan oleh Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Rembau yang diketuai oleh Encik Mohd Hafiz bin Kasirun, Pustakawan Kanan merangkap Ketua Perpustakaan di kampus ini. Program ini terbuka untuk dihadiri oleh semua kakitangan UiTM Cawangan Negeri Sembilan. Seramai lebih daripada 200 peserta telah menyertai program ini. Platform media sosial yang digunakan untuk mengadakan program ini ialah Webex. Jam latihan dan sijil digital disediakan di akhir program untuk semua peserta yang hadir.