Menggapai emas / Ahmad Azman Mohamad Ramli - Mohamad Ramli, Ahmad Azman (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Penulis telah menyertai pelbagai pertandingan inovasi sepanjang berkhidmat di UiTM iaitu bermula pada tahun 2009. Hasil daripada penyertaan ini, penulis telah memenangi pelbagai anugerah kemenangan. Bagaimanapun, anugerah kemenangan yang dianggap paling istimewa ialah apabila penulis memenangi anugerah pingat emas dalam pertandingan inovasi Terengganu Invention, Innovation and Design 2010. Pertandingan ini dianjurkan oleh UiTM Cawangan Terengganu dan diadakan di dalam Dewan Aspirasi di universiti tersebut. Pertandingan ini merupakan program tahunan yang dianjurkan oleh universiti tersebut. Penyertaan adalah terbuka kepada pasukan daripada kakitangan UiTM sendiri dan pasukan daripada luaran UiTM.