Lecture series: melangkah ke masa depan, pengalaman pembangunan bangunan lestari bersama Ar IDr Shyuan Kuee / Jazmin Zulkifli ... [et al.] - Zulkifli, Jazmin; Yusoff, Siti Rohamini; Abdul Aziz, Mohamed Nizam; Abdul Razak, Ahmad Haqqi Nazali; Musa, Muhammad Suhaimi; Mohd Saad, Mohd Shahrizan (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2024)
Seramai 380 warga Kolej Alam Bina, UiTM Seri Iskandar telah menghadiri program yang bertajuk Lecture Series: Green Interior and Green Architecture yang menampilkan pakar dalam bidang kelestarian seni bina, iaitu Ar. IDr. Shyuan Kuee. Sesi perkongsian yang dianjurkan oleh Program Teknologi Reka Bentuk Dalaman (PTRD) dengan sokongan rakan strategik, Kampus Hijau UiTM Perak, telah bermula seawal 8.30 pagi di Dewan Seri Iskandar dan berakhir pada pukul 11 pagi dengan sesi soal jawab daripada peserta yang hadir. Selaku koordinator subjek DID350, Reka Bentuk Projek Akhir bagi semester 6, Puan Siti Rohamini Yusoff amat berpuas hati dengan perancangan dan hasil dapatan dari program tersebut.