‘Together for a Greener Future Programme’ / Dr. Sutina Junos - Junos, Sutina (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
‘Together for a Greener Future Programme’ merupakan sebuah program di bawah inisiatif SULAM projek universiti iaitu Service-Learning Malaysia-University for Society bagi kursus Environmental Economics (ECO646). Program ini adalah program tanggungjawab sosial universiti dan khidmat masyarakat yang telah dianjurkan oleh pelajar–pelajar iCEPS Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (Kepujian) Ekonomi Perniagaan (BA250) UiTM Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Seremban bagi semester Mac – Ogos 2024. Program ini telah diadakan pada 29 Jun 2024, bertempat di Kampung Orang Asli Air Lerek, Johol, Negeri Sembilan dengan kerjasama SWCORP dan FAMA Negeri Sembilan, serta Jabatan Kemajuan Orang Asli (JAKOA).