Compak Market: menghidupkan semula keindahan budaya Melayu klasik di UiTM Seri Iskandar / Jazmin Zulkifli, Norfazillah Ahmad and Muhammad Suhaimi Musa - Zulkifli, Jazmin; Ahmad, Norfazillah; Musa, Muhammad Suhaimi (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2024)
Persatuan pelajar dari Program Teknologi Reka Bentuk Dalaman (PTRD), UiTM Perak Seri Iskandar, Interior Design Student’s Association (IDEAS), telah berjaya menganjurkan satu program yang dinamakan Compak Market dan berjaya melibatkan keseluruhan pelajar dari semester 01 sehingga semester 06. Program yang berlangsung pada 11 Mei 2024 yang lalu telah bermula seawal jam 8 pagi hingga 5 petang di ruang legar bangunan Utama Fakulti Seni Bina Perancangan dan Ukur (FSPU). Idea inovatif ini telah diselia oleh gabungan hebat 2 penasihat persatuan pelajar IDEAS, Puan Norfazillah Ahmad dan En Muhammad Suhaimi Musa.