Bertaut pada peluang dan kelestarian: kursus hidroponik sebagai perubahan paradigma untuk golongan OKU / Noraidawati Jaffar ... [et al.] - Jaffar, Noraidawati; Abdul Tharim, Asniza Hamimi; Ismail, Nur’Ain; Saarani, Puteri Sidrotul Nabihah; Che Ahmad, Asmalia; Jenuwa, Norsyazwana; Jaafar, Adnin Syaza; Othman, Muhammad Anas; Mahayuddin, Siti Akhtar; Mohamed Saraf, Mohamad Haizam; Sayed Abul Khair, Sayed Muhamad Aiman (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2024)
Seri Iskandar, 2 Januari 2024 – Dalam usaha untuk memberikan peluang yang lebih saksama kepada golongan Orang Kurang Upaya (OKU), Kursus Asas Hidroponik di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Iskandar, Perak telah dijalankan oleh Jabatan Alam Bina dan Teknologi, Kolej Pengajian Alam Bina UiTM Perak, Kampus Seri Iskandar. dengan kerjasama daripada Pejabat Pertanian Daerah Perak Tengah. Program yang telah berlansung selama lapan hari di antara 11 September 2023 hingga 24 Oktober 2023 ini adalah merupakan sokongan dan tajaan oleh Suruhanjaya Kebangsaan UNESCO Malaysia (SKUM).