Special Interest Group (SIG) / Nur Hasyimah Ramli … [et al.] - Ramli, Nur Hasyimah; Azlan, Nuralina; Ali, Muhammad Hafiz; Dzakaria, Norliza (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Inisiatif Special Interest Group (SIG) di bawah kelolaan Pejabat Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni (PJIM&A), UiTM Cawangan Negeri Sembilan telah mula dilaksanakan sejak tahun 2021. Penubuhan SIG ini bertujuan memperkasa aktiviti penyelidikan, penulisan, penerbitan dan inovasi dalam kalangan warga akademik serta memperkukuh perkongsian ilmu dan kepakaran kepada komuniti universiti dan masyarakat umum.