Bengkel ISO 9001:2015 pemantapan pelaksanaan dan pelaporan audit kepada auditor dalaman UiTM Cawangan Perak / NoorAileen Ibrahim ... [et al.] - Ibrahim, NoorAileen; Alauddin, Kartina; Azamri, Nurul Munirah; Sedhu, Daljeet Singh; Abd Mutalib, Halimatun Saadiah; Yusof, Ahmad Muhyiddin (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2024)
Pada 20 Mac 2024, bengkel ISO 9001:2015 - Pemantapan Pelaksanaan dan Pelaporan Audit kepada Auditor Dalaman UiTM Cawangan Perak telah dijalankan di bilik Seminar ILQAM, UiTM Cawangan Perak. Profesor Madya Dr Kartina Alauddin selaku Ketua Sistem Audit UiTM Cawangan Perak dan Ketua Sistem Audit Korporat UiTM merupakan penceramah bagi bengkel tersebut. Para hadirin bengkel terebut adalah auditor dalaman bagi UiTM Cawangan Perak.