Seksyen Perundingan dan Inovasi / Nurain Aziman - Aziman, Nurain (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Dalam era digital yang pesat berubah ini, keperluan untuk kekal relevan dan berdaya saing menjadikan perundingan dan inovasi sebagai dua elemen penting dalam strategi sesebuah organisasi. Menyedari hakikat ini, penubuhan Seksyen Perundingan dan Inovasi. Seksyen ini memainkan peranan strategik dalam menjalin kerjasama dan perundingan dengan pihak industri, agensi kerajaan dan bukan kerajaan bagi menambah nilai perkhidmatan serta mewujudkan peluang kolaboratif, serta menggalakkan budaya inovasi dalaman melalui penganjuran bengkel, sesi libat urus, dan platform idea terbuka untuk warga.