Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2022 (APC), 18 Julai 2023 - Bahagian Hal Ehwal Pelajar, Pusat Kerjaya & Kaunseling (Bahagian Hal Ehwal Pelajar, 2023)
Pada 18 Julai 2023, majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2022 (APC) telah berlangsung dan dianugerahkan kepada Pn. Wan Noraini Wan Yusoff (Pengarah), En. Mohd Shahril Boniran (Pegawai Psikologi Kanan) dan Pn. Noorizan Abdul Majid (Kerani Tingkatan Tertinggi).