Webinar FB pilihan: vaksinasi dan imunisasi tidak menyalahi sunnah Rasulullah SAW, 22 April 2021 - UiTM, Akademi Pengajian Islam Kontemporari (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2021)
E Buletin ACIS edisi ketiga merangkumkan sorotan perkongsian webinar FB pilihan yang bertajuk "Vaksinasi dan Imunisasi Tidak Menyalahi Sunnah Rasulullah SAW" pada 22 April 2021. Panel jemputan adalah Dr Mohd Hapiz Mahaiyadin, KPP Pengurusan Industri Halal ACIS dan Dr Suhazeli Abdullah, Pakar Perubatan Keluarga KKM.