Sesi perkongsian misi kemanusiaan dengan wakil MERCY Malaysia sempena program RESONANCE UiTM Cawangan Perak / Mohamad Hafiz Yahaya ... [et al.] - Yahaya, Mohamad Hafiz; Maizan, Siti Hajar; Taharuddin, Nurul Shima; Nazrin, Nizar; Azharudin, Nurulhikmah; Fahmi, Muhammad Faez; Tajuddin, Nur Fatin Shahirah (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2024)
Program sesi perkongsian misi kemanusiaan dengan wakil MERCY Malaysia dijalankan pada 5 Januari 2024, Jumaat di Galeri Al Biruni, UiTM Cawangan Perak bermula jam 10.00pagi. Panel jemputan adalah terdiri dari wakil MERCY Malaysia, Cik Noorazela, seterusnya Ar Azman Zainonabidin, Dr Dzulkarnaen Ismail dan Sr. Dr. Syed Abdul Haris Syed Mustafa. Turut hadir, Dr Aznan Omar Ketua Pusat Pengajian, KPSK, Dr Khayril Anwar Khairuddin, Penyelaras Program Art Trivium, barisan pensyarah jemputan dan para pelajar. Ybhg. Professor Madya Dr Muhamad Abdul Aziz Ab. Gani, Timbalan Rektor Penyelidikan Jaringan Industri Masyarakat & Alumini (TrPJIM&A) sama-sama hadir memberi respon di dalam program.