MoU antara UiTM dengan Princess Naradhiwas University - UiTM, Korporat UiTM (Corporate Communications Department, 2019)
2 April 2019 - Universiti Teknologi MARA (UITM) dan Princess of Naradhiwas University (PNU) telah menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) untuk mengukuhkan lagi hubungan antara UiTM dengan Princess of Naradhiwas University dalam bentuk akademik, kebudayaan dan pendidikan. Majlis itu diketuai oleh Naib Canselor UiTM iaitu Prof. Ir. Dr. Azraai Kassim di Pejabat Canseleri UiTM Shah Alam. UiTM adalah universiti yang mantap dengan rekod pencapaian kecemerlangan pendidikan dan penyelidikan dengan program kerjasama dengan rakan antarabangsa. PNU merupakan sebuah universiti yang telah mengekalkan reputasi untuk kecemerlangan akademik dan telah memainkan peranan penting dalam pembangunan Thailand, selain telah membuat perjanjian pelbagai kerjasama dengan pihak lain untuk meningkatkan hubungan akademik dan kerjasama khususnya dalam bidang sains, teknologi, sains kesihatan, dan sains sosial.