Bicara buku “With Knowledge We Lead” - UiTM, Korporat UiTM (Corporate Communications Department, 2019)
Pada 19 April 2019, telah berlangsungnya program yang dinamakan Bicara Buku Bersama Prof. Madya Dr. Nurhidayah Muhamad Hashim - Read@Uni dengan tema” With Knowledge We Lead ". Program tersebut diadakan di Auditorium Cempaka 1, Bangunan Pejabat Dekan (Fakulti Undang-Undang). Program Bicara Buku merupakan aktiviti yang menggalakkan budaya membaca melalui sesi perkongsian ilmu bersama penulis. Program ini diadakan untuk mempromosikan penerbitan buku dan penulis yang telah memenangi anugerah di peringkat universiti, kebangsaan dan antarabangsa. Selain ifu, meningkatkan kesedaran tentang kepentingan membaca di kalangan warga universiti melalui sesi perkongsian ilmu bersama penulis dan menggalakkan pembelajaran sepanjang hayat dan cintakan ilmu.