FiTA WAVE short film awards 2019 - UiTM, Korporat UiTM (Corporate Communications Department, 2019)
Fakulti Filem, Teater dan Animasi dari Universiti Teknologi MARA Shah Alam, akan menganjurkan FITA WAVE Short Film Awards 2019. Fakulti ini akan bekerjasama dengan Jabatan Pendidikan Tinggi (JPT), Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) dengan kerjasama Yayasan Hasanah, Perbadanan Kemajuan Filem Malaysia (FINAS) dan Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA). FITA, JPT, KPM dan lain-lain akan menganjurkan sebuah pertandingan yang berprestij bagi mencungkil idea-idea kreatif yang berteraskan pembelajaran sepanjang hayat dan apresiasi seni budaya masyarakat di Malaysia.