Syabas & tahniah staf ACIS, Julai 2021 - UiTM, Akademi Pengajian Islam Kontemporari (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2021)
E Buletin ACIS edisi ketiga merangkumkan sorotan prestasi ACIS bagi separuh penggal pertama 2021. Syabas & tahniah kepada PM Dr Mohd Afandi Mat Rani (Ketua) Dr Azri Bhari, Dr Mohd Izzat Amsyar Mohd Arif Dr Amiratul Munirah Yahaya, Dr Siti Sarah Izham Dr Shahirah Said, Faezy Adenan, Ikmal Hafiz Jamal dan Shofiyah Moidin di atas pelantikan sebagai perunding bagi kursus Training Of Trainer (TOT) Modul Bersepadu Baitus Salam Lembaga Zakat Selangor berjumlah RM18,222.40, Dr Mohd Hapiz Mahaiyadin Dr Amal Hayati Ishak & Dr Mohd Faiz Mohd Yusof di atas penerimaan Anugerah Makalah Jurnal Terbaik Sains Sosial Dan Kemanusiaan (Indeks Kebangsaan) Majlis Anugerah MAPIM - KPT kali ke 13 "Rekonstruksi Hierarki Penggunaan Muharramat dalam Makanan ketika Darurat" Jurnal Islam dan Masyarakat Kontemporari, TS. Siti Fatahiyah Mahamood di atas perakuan sebagai Teknologis Profesional oleh Lembaga Teknologis Malaysia 5 April 2021, Farhaneen Afzal Mazlan di atas kejayaan menerima Biasiswa Skim Latihan Akademik Bumiputera (SLAB) Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia bagi melanjutkan pengajian peringkat PHD di United Kingdom and Nurzahidah Hj Jaafar di atas kejayaan menerima Cuti Belajar Bergaji Penuh Tanpa Biasiswa (CBBPTB) bagi melanjutkan pengajian peringkat PHD.