Kebangkitan Semula Harimau Asia - UiTM, Korporat UiTM (Corporate Communications Department, 2019)
Pada 1 April 2019, telah berlangsungnya konvensyen yang dinamakan sebagai Konvensyen Kebangkitan Harimau Asia bertempat di Dewan Agung Tuanku Canselor Universiti Teknologi MARA (UITM). Konvensyen ini telah dirasmikan oleh Perdana Menteri Malaysia, Tun Dr. Mahathir Mohamad. Turut hadir semasa Konvensyen ini adalah nama-nama besar seperti Datuk Seri Mohamed Azmin Ali (Menteri Hal Ehwal Ekonomi), Syed Saddiq (Menteri Belia Dan Sukan), Dr Maszlee Malik (Menteri Pendidikan), Datuk Osman Sapian dan Dato' Seri Anwar Ibrahim.