Integrasi sulam dan Program Pendidikan Marin: ke arah kehidupan lestari dan pembelajaran berkualiti / Khairul Naim Abd Aziz ... [et al.]. - Abd Aziz, Khairul Naim; Tajam, Jamil; Kamaruddin, Sharir Aizat; Zainol, Zamzila Erdawati; Ahmad, Aziani; Ramli, Rohayu; Nazri, Rosnani; Idris, Nor Shafikah; Roslani, Muhammad Akmal (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Dalam era globalisasi yang penuh dengan maklumat tanpa batasan, cabaran utama yang dihadapi adalah bagaimana untuk menapis, memahami, dan mengaplikasikan ilmu secara efektif. Pendidikan di peringkat universiti bukan sahaja bertanggungjawab untuk membimbing pelajar dalam menilai maklumat tetapi juga memastikan pembelajaran mereka memberi impak yang berkekalan. Selaras dengan Matlamat Pembangunan Mampan (SDG) 4: Pendidikan Berkualiti, kita perlu menyesuaikan kaedah pembelajaran agar selari dengan keperluan semasa, membolehkan setiap individu mengakses ilmu yang relevan serta mengabplikasikannya secara berkesan di dalam kehidupan.