Alumni 2003-2023: Puan Siti Fatimah binti Adnan / Jati Kasuma Ali ... [et al.] - Ali, Jati Kasuma; Bujang, Azlina; Jack, Suriani; Abu Bakar, Khaulah; Ghazuddin, Farhana; Nik Fauzi, Sheela Faizura (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2024)
Siti Fatimah Adnan dilahirkan pada 6 September 1991. Beliau sudah berkahwin dan dikurniakan 4 orang cahaya mata. Pada tahun 2015, beliau berjaya menamatkan pengajian dan menggenggam ijazah Sarjana Muda Sains dengan Kepujian Teknologi dan Pengurusan Perladangan. Sepanjang pengajiannya di UiTMCS, beliau banyak menimba pengalaman manis bersama warga UiTM terutamanya dalam mempelajari budaya baru.