Alumni 2003-2023: Ir. Ts. Dr. Cassidy Anak Morris / Jati Kasuma Ali ... [et al.] - Ali, Jati Kasuma; Bujang, Azlina; Jack, Suriani; Abu Bakar, Khaulah; Ghazuddin, Farhana; Nik Fauzi, Sheela Faizura (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2024)
Ir. Ts. Dr. Cassidy Anak Morris, seorang tokoh terkemuka dalam bidang kejuruteraan dan pentadbiran telah berkhidmat selama 25 tahun di bawah naungan Jabatan Kerja Raya Sarawak. Beliau kini memegang jawatan yang beliau menerajui perancangan dan pelaksanaan projek-projek utama di negeri Sarawak. Dari awal langkahnya ke alam universiti, beliau meniti perjalanan di Matrikulasi UKM pada tahun 1994. Semangat beliau dalam dunia kejuruteraan membawanya meraih Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Awam dan Struktur dari Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) pada tahun 1997. Beliau meneruskan pengajian di Universiti Teknologi MARA (UiTM) dan berjaya memperolehi Sarjana Pentadbiran Perniagaan pada tahun 2007. Sepanjang perkhidmatannya, beliau terus mencari ilmu yang lebih mendalam, sehingga ke peringkat Ijazah Kedoktoran Pentadbiran Perniagaan dari UiTMCS pada tahun 2023.