Alumni 2003-2023: Encik Christopher Danan Anak Binjie / Jati Kasuma Ali ... [et al.] - Ali, Jati Kasuma; Bujang, Azlina; Jack, Suriani; Abu Bakar, Khaulah; Ghazuddin, Farhana; Nik Fauzi, Sheela Faizura (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2024)
Christopher Danan Anak Binjie dilahirkan pada 9 Oktober 1968 di Sarawak. Beliau sudah berkahwin dan kini mempunyai 3 orang cahaya mata. Beliau telah menamatkan pengajian di peringkat Sarjana dalam bidang Perakaunan pada tahun 2007. Sepanjang tempoh pengajian, beliau akui banyak kenangan indah telah dilakar di kanvas memorinya. Beliau menzahirkan setinggi-tinggi penghargaan kepada UiTMCS kerana telah berjaya melahirkan ramai graduan hebat, khususnya dalam kalangan bumiputera.